Bezig met het laden van Opleidingen

Communicatie- en managementtechnieken

Opleiding Assertief communiceren op de werkvloer

Heb je het moeilijk om je grenzen tegenover je collega’s te bewaken? Staat ‘neen’ niet in je woordenboek? En heb je daardoor regelmatig te veel werk? Voel je je soms niet zeker genoeg om je mening te geven?
Opkomen voor jezelf met respect voor anderen is een must voor een sterk team dat soepel op elkaar ingespeeld is. Een gezonde dosis assertiviteit verhoogt je zelfvertrouwen, zorgt voor een vlottere communicatie en het beter omgaan met conflicten.

In deze hands-on assertiviteitsopleiding leer je de juiste technieken en vaardigheden om assertief te communiceren op de werkvloer. En het is een echte boost voor je zelfvertrouwen! Aan de hand van eigen cases uit de praktijk ga je zowel individueel als in groep aan de slag. We doen oefeningen, rollenspelen, leren van en met elkaar door feedback van de trainer en de groep. Op het einde van de opleiding stel je je persoonlijk actieplan op dat direct toepasbaar is op de werkvloer. In het terugkommoment wisselen we ervaringen met elkaar uit, evalueren we in groep en sturen we bij.

Na het volgen van deze opleiding voel je je zelfzeker en sta je met meer vertrouwen op de werkvloer. Je zal sneller initiatief nemen en grenzen bewaken. Je gaat constructief in dialoog met jouw collega’s en zonder vrees geef je je mening.

Info

Gent

Prijs vanaf 380,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
09/12/2024
Lessenrooster
09:00 €380,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

HR: Retentie en Exit

Online

€ 170,00

Beginner icon

Beginner

HR: Duurzaamheid en Sociaal overleg

Online

€ 250,00

Beginner icon

Beginner

HR: Verloningsbeleid

Aalst, Gent

€ 380,00

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Blog
brand element