Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

Wie zijn we?

Nxtpro stoomt kmo’s klaar om hun groeitraject (verder) uit te bouwen. We bieden werknemers groeikansen in alle vormen en maten. Zo helpen we onze klanten te investeren in hun meest waardevolle bezit: het menselijk kapitaal. En dat op een heel toegankelijke en persoonlijke wijze.

Als afgeleide van Syntra Midden-Vlaanderen garanderen we kwalitatieve, praktijkgerichte basisopleidingen, certificering en op maat gemaakte leertrajecten. Onze trainers sprokkelen hun kennis rechtstreeks uit het veld en hanteren het principe van grenzeloos leren: de wat, waar en wanneer van talentontwikkeling ligt volledig in handen van de klant.

Nxtpro leert ondernemingen ook op eigen benen te staan. We ruggensteunen klanten structureel tot het punt waar ze autonoom hun aanwezige talent begeleiden en ontplooien. Zo geven we de fakkel door, met als resultaat: een hogere efficiëntiegraad.

We zijn als opleidingsorganisatie erkend door de Vlaamse overheid. Dankzij deze erkenning kan je als ondernemer via de kmo-portefeuille tot 30% korting krijgen op onze opleidingen. Je kan zo jaarlijks tot 15.000 euro (voor middelgrote ondernemingen) of 10.000 euro (voor kleine ondernemingen) subsidies krijgen.

Ook dit jaar werd het Qfor-label opnieuw behaald. Het enige kwaliteitslabel voor learning en consultingactiviteiten. Op alle geauditeerde domeinen is de tevredenheid van onze cursisten en klanten toegenomen. Dit stemt ons dan ook zeer gelukkig, aangezien wij enorm streven naar kwaliteit, professionaliteit en persoonlijk contact met onze klanten. We blijven echter hard werken om dit label altijd en overal waar te maken!

Team X opleidingsexperten