Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

20220127_nxtpro_Header Home(3)
Ga naar Syntra Midden-Vlaanderen

Professioneel op koers

Professioneel op koers

mensgericht

Mensgericht

toegankelijk

Toegankelijk

goestinggevend1

Goestinggevend

generiek

Impactvol

Over ons

Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding!

Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer.

Blijven inzetten op opleiding is dus een must wil je als bedrijf gewapend zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

nxtpro opleidingen

Start binnenkort

Deze opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Bekijk meer opleidingen

Sint-Niklaas

€ 160,00

Asse

€ 250,00

Gent

€ 160,00

Nazareth

€ 235,00

Sint-Niklaas

€ 250,00

Gent

€ 320,00

Gent

€ 400,00

Aalst

€ 290,00

Opleidingen in de kijker

Bekijk meer opleidingen
Elektriciteit_klein

Elektriciteit: basis

Ben je handig en heb je altijd al interesse gehad om elektriciteit te volgen? Dan zorgt deze opleiding voor een vliegende start.  Wil je op korte tijd inzetbaar zijn als elektricien bij je werkgever? Ben je werkgever en wil je een nieuwe medewerker zonder ervaring/opleiding snel in kunnen zetten als elektricien? Dan is deze basisopleiding elektriciteit de opleiding voor een snelle start in de praktijk. Later kun je dan uiteraard nog, indien gewenst, alsnog bijvoorbeeld de uitgebreidere opleiding Elektrotechnisch installateur volgen. Na het volgen van deze opleiding kan je volgende vragen beantwoorden: • Hoe kan je zelfstandig een plan interpreteren? • Hoe kan je zelfstandig borden bedraden en samenstellen a.d.h.v. het plan • heb je basiskennis van huishoudelijke elektriciteit • heb je kennis van basisschakelingen • heb je kennis van het AREI (Algemeen reglement op de elektrische    installaties)

Bekijk de opleiding
Filmen met je smartphone opleiding

Filmen en monteren met je smartphone - videomarketing

Video verovert pijlsnel terrein en is alomtegenwoordig. Maar hoe maak je professionele video zonder je jaarbudget er door te jagen? Met kennis van zaken en enkel gewapend met je smartphone kan je straffe videoverhalen maken en dit zowel voor interne als externe communicatie. In deze hands-on workshop maak je video van A tot Z. Geen grote camera's en montagecellen, maar enkel je smartphone als Zwitsers zakmes. Je leert de bouwstenen kennen van bewegende beeldtaal, compositie en techniek. We bekijken ook de storytellingprincipes achter video. Met heel veel voorbeelden en praktische tips, zodat je nadien direct aan de slag kan.

Bekijk de opleiding
Veiligheid en preventie

Preventieadviseur niveau 2

Een preventieadviseur ondersteunt de werkgever bij het naleven van de welzijnswet. Elke ondernemer die iemand in loondienst heeft moet een interne preventieadviseur hebben en moet de welzijnswet naleven. Bij minder dan 20 werknemers mag de werkgever zelf optreden als preventieadviseur. In het ander geval zal hij iemand anders moeten aanstellen voor de functie van preventieadviseur. De opleiding die de preventieadviseur moet genoten hebben is afhankelijk van de grootte van het bedrijf in aantal werknemers en de aard van de activiteit (zie hieronder). Tijdens deze opleiding komen de verschillende aspecten van het preventiebeleid binnen een onderneming uitgebreid aan bod: wat omschrijft de basiswetgeving? wat is de motivering? hoe inventariseert men risico's en evalueert men ze? welke zijn de mogelijke zorgsystemen en eventuele andere hulpmiddelen? welke zijn de technische onderwerpen? wat is de structuur en wat zijn de middelen van een actief preventiebeleid?

Bekijk de opleiding
brand element

Op maat

Op zoek naar opleidingen op maat helemaal afgestemd op de noden en behoeften van jouw bedrijf? Wij bieden wat je nodig hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Onze experten werken graag een succesvolle (opleidings-)formule uit volledig op maat van je bedrijf.

opleiding social media nxtpro  4
install day hvac nxtpro
Terugblik Install Day

Terugblik Install Day

Terugblik Install Day

Blog
blogveiligheidversie3
Een veilige werkvloer is de basis, ook in het najaar

Een veilige werkvloer is de basis, ook in het najaar

Bijscholingen en specialisaties

Blog
dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash
Zet koers naar 2023 met deze opleidingen

Zet koers naar 2023 met deze opleidingen

Bijscholingen en specialisaties

Blog
brand element