Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

20220127_nxtpro_Header Home(3)
Ga naar Syntra Midden-Vlaanderen

Professioneel op koers

Professioneel op koers

mensgericht

Mensgericht

toegankelijk

Toegankelijk

goestinggevend1

Goestinggevend

generiek

Impactvol

Over ons

Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding!

Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer.

Blijven inzetten op opleiding is dus een must wil je als bedrijf gewapend zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Kopie van Team X website (2)

Start binnenkort

Deze opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Bekijk meer opleidingen

Aalst, Asse, Gent, Sint-Niklaas

€ 160,00

Gevorderd icon

Gevorderd

Sint-Niklaas

€ 160,00

Gevorderd icon

Gevorderd

Aalst, Asse, Gent, Roeselare, Sint-Niklaas

€ 160,00

Beginner icon

Beginner

Gent

€ 450,00

Beginner icon

Beginner

Asse, Gent

€ 200,00

Gevorderd icon

Gevorderd

Gent

€ 235,00

Beginner icon

Beginner

Opleidingen in de kijker

Bekijk meer opleidingen
Groene_energie_klein

Energieopslag vandaag

Je wenst kennis te verwerven of uit te breiden over energieopslagsystemen. Jij bent professioneel betrokken bij de vraag naar meer rationeel energiegebruik of opslag op het juiste moment. Je bent verantwoordelijk voor ononderbroken stroomvoorziening maar wil meer te weten komen over het hart van de opslagsystemen. Je wenst bij een verbouwing over te schakelen naar minder afhankelijkheid van externe energievoorziening. Is groepsenergieopslag mogelijk? Nieuwe batterijsystemen worden geregeld aangekondigd, maar welke zijn vandaag praktisch haalbaar voor jouw toepassing. Je wenst te investeren in energieopslag, maar dient de keuze en de prijs te verantwoorden. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende technologieën? Komen alle batterijen uit China? Waarom rijd je met een elektrisch voertuig maar 200km ver en is dit onoverkomelijk? Wat betekenen voor je de termen grid-connected en island modus bij energieopslag? Overweeg je de plaatsing van een nieuwe digitale energiemeter, wat is de relatie met batterijen? Hoe kunnen energiebronnen gekoppeld worden aan energieopslag? Waarom worden batterijen voor ons steeds belangrijker? Wat is het alternatief voor batterijen?  

Bekijk de opleiding
Social media

Succesvol posten op social media: contentmarketing & conversation management

Als onderneming is het vandaag de dag bijna vanzelfsprekend dat je actief bent op verschillende social media. Maar je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat niet alles wat je post even populair is als je verwacht? Veel hangt af van de vorm van de post, maar ook de inhoud is zeer belangrijk. Met je eigen contentplan en mediaplan werk je slimmer en sneller op social media, hoe je dat kan doen ontdek je tijdens deze opleiding. Welke posts doen het goed op social media? Wat is storytelling? Hoe koppel je dit terug naar je bedrijf en hoe creëer je relevante content om te delen, content die mogelijk viraal gaat?

Bekijk de opleiding
Asbestverwijdering

Vooropleiding basiskennis asbestinventarisatie

OVAM zoekt 2000 erkende asbestdeskundigen! Vanaf 23 november 2022 wordt het asbestattest verplicht bij de verkoop van gebouwen gebouwd vóór 2001. Het asbestattest is een niet-destructieve inventaris van het asbest dat aanwezig is in het gebouw. Enkel een erkend Asbestdeskundige Inventaris zal dit attest kunnen opmaken. Om toegang te krijgen tot de verplichte opleiding Asbestdeskundige inventarisatie en het daarbij horende examen succesvol te kunnen afleggen moet een kandidaat over de nodige basiskennis beschikken.  Tijdens het examen wordt zowel kennis uit de vooropleiding als uit de verplichte opleiding getoetst. Bij nxptro kan je deze basiskennis op een efficiënte manier verwerven en/of opfrissen: de te kennen materie zit vervat in 1 opleiding.  Je hebt de keuze tussen een klassikale en een blended opleiding (e-learning + klassikaal lesmoment). Klassikale opleiding: Je volgt gedurende 12 uur theorie en aansluitend 4 uur praktijk.  Blended opleiding: Je volgt 12u theorie via e-learning en een klassikaal lesmoment van 4 uur praktijk; de e-learning zal vanaf 1 juli 2022 beschikbaar zijn. Deze opleiding werd ontwikkeld op basis van de vereisten van de OVAM: je krijgt al de nodige theoretische achtergrond zonder overbodige info, gecombineerd met een practicum over het herkennen van asbest en het nemen van stalen. Na deze opleiding ben je helemaal klaar om deel te nemen aan de verplichte opleiding (bij een certificatie-instelling) over het verplicht te gebruiken inspectieprotocol en software én kan je binnen de kortste keren aan de slag als Asbestdeskundige inventarisatie. KlassikaalCampus Sint-Niklaas: 9/06 (18u00-22u00) + 11/06 (08u30-17u00) + 14/06 (18u00-22u00)Campus Aalst: 13/09 (18.00-22.00) + 17/09 (08u30-17u00) + 20/09 (18u00-22u00) Blended (E-learning + 1 terugkommoment op campus)Campus Aalst: 16/08 (13u30-17u30)Campus Sint-Niklaas: 22/09 (18u00-22u00)Campus Gent: 25/10 (18u00-22u00)

Bekijk de opleiding
brand element

Op maat

Op zoek naar opleidingen op maat helemaal afgestemd op de noden en behoeften van jouw bedrijf? Wij bieden wat je nodig hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Onze experten werken graag een succesvolle (opleidings-)formule uit volledig op maat van je bedrijf.

thumbnail opleiding op maat
opleidingen trends 2022
Dé 5 opleidingstrends van 2022

Dé 5 opleidingstrends van 2022

Bijscholingen en specialisaties

Blog
energiedeskundige permanente vormingen
Permanente vormingen EPC onder de loep…

Permanente vormingen EPC onder de loep…

Bijscholingen en specialisaties

Blog
Marketing team best off 1
Op de koffie bij: Team marketing Syntra & nxtpro

Op de koffie bij: Team marketing Syntra & nxtpro

Teams

Blog
brand element