Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

20220127_nxtpro_Header Home(3)
Ga naar Syntra Midden-Vlaanderen

Professioneel op koers

Professioneel op koers

mensgericht

Mensgericht

toegankelijk

Toegankelijk

goestinggevend1

Goestinggevend

generiek

Impactvol

Over ons

Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding!

Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer.

Blijven inzetten op opleiding is dus een must wil je als bedrijf gewapend zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

nxtpro opleidingen

Start binnenkort

Deze opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

Bekijk meer opleidingen

Opleidingen in de kijker

Bekijk meer opleidingen
preventieadviseur

Bijscholing voor preventieadviseurs

Als preventieadviseur hebt u het recht en de plicht om u bij te scholen, om op de hoogte te blijven van de wijzigingen in de reglementering over het welzijn op het werk en van de wetenschappelijke en technische vooruitgang in dit domein (artikel II.1-22). De verplichting tot bijscholing geldt voor alle preventieadviseurs, ongeacht of het gaat om preventieadviseurs die een aanvullende vorming (niveau I of II) hebben, dan wel om preventieadviseurs met basiskennis (niveau 3). Deze bijscholing is, conform de codex, opgebouwd rond minimaal 2 verschillende kennisgebieden. Was je er niet bij tijdens de bijscholingsdag voor preventieadviseurs op 27 september 2022 ?  Geen nood ! Door de zeer positieve feedback die we kregen van de deelnemers op deze volzette bijscholingsdag, hernemen we deze succesvolle editie op vrijdag 17 maart 2023.  

Bekijk de opleiding
leidinggeven

Van collega naar leidinggevende

Je groeit door naar een leidinggevende functie (ploegbaas, teamverantwoordelijke,…). Een mooie erkenning voor je grote inzet en een waardering voor je geleverde prestaties.  Maar hoe ga je deze nieuwe taak invullen en welke rol wil je innemen in je team en de organisatie ? Nieuwe opdrachten betekenen immers andere verantwoordelijkheden en verwachtingen, en hoe ga je om met je vroegere collega’s ? Het is immers niet zo evident. Gisteren was je de collega en vandaag ben je hun leidinggevende. Aanvaardt iedereen jou in je nieuwe functie, speelt afgunst of jaloezie een rol,… In deze 2-daagse opleiding leer en ervaar je, zonder je persoonlijk gezag te ondermijnen, hoe met mensen om te gaan, invloed uit te oefenen en jezelf aan te sturen. Je krijgt tijdens deze opleiding inzicht in de valkuilen van leidinggeven aan ex-collega’s en leert hoe je als leidinggevende kunt groeien. Dé ideale opleiding voor nieuwe leidinggevenden.

Bekijk de opleiding
opleiding nxtpro 4

Verkooptechnieken: Verkopen is een vak

Door het volgen van dit traject kan elke commerciële buitendienstmedewerker de nodige vaardigheden opdoen of zijn actuele vaardigheden evalueren en verbeteren om optimaal te functioneren als verkoper in een B2B-omgeving. Dit traject bestaat uit meerdere sessies die de aspecten van het verkoopproces behandelen met steeds ruimte voor terugkoppeling vanuit de praktijk, alsook op het einde een individuele coaching.

Bekijk de opleiding
brand element

Op maat

Op zoek naar opleidingen op maat helemaal afgestemd op de noden en behoeften van jouw bedrijf? Wij bieden wat je nodig hebt om de gewenste resultaten te behalen.

Onze experten werken graag een succesvolle (opleidings-)formule uit volledig op maat van je bedrijf.

opleiding social media nxtpro  4
blogveiligheidversie3
Een veilige werkvloer is de basis

Een veilige werkvloer is de basis

Bijscholingen en specialisaties

Blog
blog-groene_opleidingen-nxtpro
Groene opleidingen die jouw onderneming extra zuurstof geven

Groene opleidingen die jouw onderneming extra zuurstof geven

Bijscholingen en specialisaties

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Hoge loonindexering: met opleidingen haal je het maximale uit je medewerkers

Hoge loonindexering: met opleidingen haal je het maximale uit je medewerkers

Blog
brand element