16 november 2022 Bijscholingen en specialisaties

Zet koers naar 2023 met deze opleidingen

Nog opleidingsbudget voor 2022 over? Dan loont het om in november en december nog te investeren in talent- en competentieontwikkeling. Want een opleiding betaalt zich snel terug: zorg ervoor dat jouw medewerkers gemotiveerd het nieuwe jaar kunnen aftrappen.

Opleidingen voor werkgever & werknemer 

Nood aan inspiratie voor jouw opleidingsprogramma? Hieronder vind je een greep uit de najaarsplanning van nxtpro per thema. 

1. Marketing & creativiteit 

Hoe kan je jouw organisatie aantrekkelijker op de markt zetten? In deze opleidingen krijgen jouw medewerkers enkele fundamentele marketingtechnieken onder de knie:

 

2. Communicatie op de werkvloer 

Communicatie is cruciaal voor een goede samenwerking met collega’s, klanten en leidinggevenden. Maar niet iedereen communiceert even vlot. Versterk de verbale en non-verbale vaardigheden van jouw werknemers met deze opleidingen:

3. HR & management 

Personeelswerk, humanresources en management zijn vakgebieden die voortdurend in ontwikkeling zijn. Met deze bijscholingen en specialisaties heb je altijd een streepje voor:

4. Veiligheid & duurzaam energiegebruik

5. MS Office

Om het werk goed te kunnen uitvoeren, moeten je medewerkers over een goede kennis van de meest courante Microsoft Office-programma’s beschikken. In deze opleidingen worden hun skills bijgeschaafd:

+90 opleidingen starten in november en december 2022 bij nxtpro

Meer dan 90 kortlopende opleidingen zullen dit najaar nog plaatsvinden bij nxtpro. Heb je hierboven geen passende opleiding gevonden? Het volledige programma voor november en december kan je hier raadplegen.

Jaarlijks opleidingsplan en individueel opleidingsrecht

In het nieuwe jaar worden de regels rond opleiding verstrengd. Het verplichte opleidingsplan komt eraan, samen met het individueel recht op opleidingen. Weet je niet waar te beginnen? Begrijpelijk, want een opleidingsbeleid is maatwerk.

Onze opleidingsexperten geven jou graag vrijblijvend advies. Check hier de mogelijkheden van maatopleidingen.

Deel dit artikel
Terug naar het overzicht