Slim rekruteren

Ben je professioneel actief met werving en selectie? Wil je je verder specialiseren in rekrutering? Dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou!

Deze 2-daagse opleiding biedt een diepgaande verkenning van het rekruteringsproces, waarbij de focus ligt op het opstellen van boeiende en effectieve jobbeschrijvingen. Je leert hoe je vacatures kunt opstellen die de juiste kandidaten aantrekken en de essentiële informatie bevatten die nodig is om potentiële sollicitanten te inspireren.

Een ander belangrijk aspect van deze opleiding is het ontwikkelen van competenties op het gebied van rekrutering. Je leert hoe je het meest geschikte talent kunt identificeren door middel van gestructureerde interviews, evaluatie van cv's en referenties, en het uitvoeren van assessments. Door deze vaardigheden te beheersen, kun je betrouwbare beslissingen nemen bij het selecteren van de juiste kandidaten voor verschillende functies.

Maar het gaat niet alleen om het vinden van de juiste match op papier. Communicatieve vaardigheden spelen een cruciale rol in het rekruteringsproces. Tijdens de opleiding leer je effectieve communicatiestrategieën om contact te leggen met potentiële kandidaten, hen te overtuigen van de voordelen van de functie en een positieve ervaring te creëren. Je ontwikkelt de kunst van het stellen van relevante vragen, luisteren naar de behoeften van kandidaten en het opbouwen van sterke professionele relaties.

Deze opleiding over rekruteren biedt een inspirerende en praktische leerervaring waarin je je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Je zult worden begeleid door een ervaren professional uit het werkveld die interactieve workshops en casestudy’s geeft over echte rekruteringsuitdagingen.

Word een expert in het opstellen van jobbeschrijvingen, het identificeren van competenties en het verbeteren van je communicatieve vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst in rekrutering!

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)