Websites maken met WordPress

Zelf websites maken die scoren? Da’s eenvoudiger dan je denkt! Ontwerp en bouw je eigen zakelijke website (of die van je klanten natuurlijk) zonder enige kennis van code of programmeertaal. Hoe? Met WordPress!
We leren het jou van A tot Z in amper 3 dagen. Rechttoe rechtaan. En meteen toepasbaar.

Want WordPress dat zijn alleen maar voordelen: gratis en open-source, super gebruiksvriendelijk en dankzij een eindeloos lange lijst van ondertussen honderden thema’s en handige plug-ins ook meteen dé manier om snel en eenvoudig goed draaiende en strakke, mooi ogende websites te maken die het - jawel- Google-gewijs ook eensklaps bijzonder goed doen. Perfect, toch?

Kortom; wil je op een vlugge en intuïtieve manier, zonder een pak IT-kennis in je rugzak zelf (eigen) websites ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden, zonder er ook nog eens giga budgetten tegenaan te gooien, kies dan voluit voor WordPress. Wist je dat tegenwoordig 70% procent van de meest bezochte websites in WordPress gemaakt zijn? WordPress is dus ‘the way to go’.

Met onze korte, 3-daagse praktijkgerichte opleiding tonen we je alle belangrijke in’s en out’s, do’s en don’ts, tips en tricks die je moet kennen. En kunnen. Zo bouw ook jij binnenkort die (kleine tot middelgrote) website helemaal zoals jij (of jouw klant) dat wil. Responsive en mobile-friendly op de koop toe!

En heb je al een eerste ervaring met WordPress maar heb je het ondertussen wel al wat gehad met het bekijken van Youtube filmpjes om toch maar die site te kunnen aanpassen? Of kan je dat gewoonweg niet omdat je jouw websitebouwer daarvoor moeilijk of zelfs helemaal niet te pakken krijgt? Ook dan is er goed nieuws. Want deze WordPress-opleiding biedt ongetwijfeld een antwoord op jouw vragen.

En mocht je plannen hebben om een webshop te bouwen of je site met een e-shop uit te breiden? Wees er dan maar zeker van dat deze opleiding WordPress daarvoor een goed vertrekpunt vormt en de ideale aanloop is. Dag 3 van de opleiding vullen we namelijk geheel op maat van jou en jouw plannen of wensen in. Anders gesteld: wil je meer weten over webshops maken of gaat je voorkeur eerder uit naar het vorm geven van blogs of een dynamisch portfolio? Weet dan dat hier voldoende ruimte en tijd voor voorzien wordt en je aan het eind van de opleiding de essentie hierrond ook in de vingers hebt.


Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent 08/10/2024 09:00 € 495