Bezig met het laden van Opleidingen

Marketing

Opleiding Basisopleiding Marketing: Word een marketingexpert in 5 dagen

Als marketeer speel je een belangrijke rol binnen jouw organisatie, ongeacht de grootte of de industrie waarin jouw organisatie actief is. Marketing is de sleutel tot het bereiken van zakelijk succes. Als marketeer begint alles bij een goed marktonderzoek. Je beschikt over de nodige vaardigheid om de markt te analyseren , trends te identificeren, en te begrijpen wat de concurrentie doet. Deze inzichten helpen bij het formuleren van een effectieve strategie en het bepalen van de juiste koers voor jouw organisatie.

Door het opmaken van een strategisch marketingplan stel je jouw organisaties in staat om hun doelen op een gestructureerde manier vast te leggen. Dit marketingplan omvat de identificatie van doelstellingen, het bepalen van de doelgroep, het analyseren van de concurrentie en het ontwikkelen van een marketingmix die bestaat uit de juiste producten of diensten en prijzen. Zonder een goed doordacht plan loopt jouw bedrijf het risico op ineffectieve marketinginspanningen. Na het uitwerken van het marketingplan , zal je starten met het opzetten van een marketingcampagne.

Wat leer je in de basis opleiding marketing?

In deze intensieve opleiding marketing word je ondergedompeld in de wereld van marketing. Deze opleiding biedt een hele goede basis voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden op vlak van marketing beter wil ontwikkelen. Of je nu een (startende) professional bent binnen een bedrijf of zelf een ondernemer bent die zijn/haar bedrijf wil laten groeien, deze opleiding zal je helpen om een impactvol marketingplan op poten te zetten.

Tijdens de opleiding zal je niet alleen leren van een ervaren marketingprofessional, maar ook van je medecursisten door middel van interactieve oefeningen en groepsdiscussies. Bovendien zijn relevante en recente praktijkcases de rode draad doorheen de opleiding.

Gedurende 5 dagen zal je leren hoe je effectieve marketingstrategieën kunt ontwikkelen, ontdek je hoe je je doelgroep kunt segmenteren en leer je hoe je jouw bedrijf effectief kunt positioneren in de markt. Onze trainers zullen ook peilen naar wat de motivaties zijn van jouw consumenten en dieper ingaan waarom consumenten soms beslissingen nemen.

Ook worden er diverse reclametechnieken besproken die je zal kunnen helpen bij het ontwikkelen van gerichte marketingcampagnes. Als kers op de taart nemen onze trainers je mee in de wereld van neuromarketing, waarbij je leert hoe kleuren, geuren en geluiden de consument kunnen beïnvloeden om een aankoop te doen. Op de laatste dag maak je je eigen strategisch marketingplan en stem je af met de trainer.

Heb je al een basiskennis, maar wil je toch je kennis nog bijschaven over bepaalde marketingonderwerpen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan je nl. ook inschrijven voor de afzonderlijke modules binnen deze basisopleiding Marketing.

 

 

Info

Gent

Prijs vanaf 1.250,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
10/03/2025
Lessenrooster
09:00 €1.250,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Instagram: Stories & Reels

Gent

€ 320,00

Beginner icon

Gevorderd

Word een PRO met Google

Gent

€ 560,00

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
5 redenen om een opleiding HR Officer bij nxtpro te volgen

5 redenen om een opleiding HR Officer bij nxtpro te volgen

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Word expert installateur warmtepompen en hernieuwbare energie

Word expert installateur warmtepompen en hernieuwbare energie

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Blog
brand element