Bezig met het laden van Opleidingen

Human Resources

Opleiding Jouw gids doorheen het landschap van digitale tools

Vandaag zijn er talloze tools en plug-ins beschikbaar die bedoeld zijn om ons werk gemakkelijker en plezieriger te maken. Desondanks blijkt het vaak een uitdaging om in dit overvloedige aanbod de juiste keuzes te maken en het overzicht te behouden.

Deze nieuwe opleiding neemt je mee op een verhelderende reis door het landschap van tools en technologische hulpmiddelen, gericht op de gebieden van sales, marketing, projectmanagement en algemeen management. Tijdens de opleiding ontdek je welke aspecten van belang zijn bij het selecteren van de juiste tool voor de taak binnen deze verschillende vakgebieden. Na het afronden van deze opleiding heb je zelf de touwtjes in handen, ben je in staat om de meest geschikte tool te identificeren en te lokaliseren binnen jouw specifieke werkgebied, en weet je precies waar je moet zoeken.

Bovendien krijg je de vaardigheden om tools kritisch te beoordelen wanneer je op zoek bent naar digitale oplossingen om je werkervaring te verbeteren en efficiënter te werken. Je leert ook hoe je op het juiste moment de tool kunt evalueren en inzetten om de prestaties en resultaten binnen deze vakgebieden te optimaliseren.

We zijn ons ervan bewust dat het aanbod aan tools overweldigend kan zijn. Om ervoor te zorgen dat de opleiding zo relevant mogelijk is voor jouw behoeften en zodat de trainer rekening kan met jouw uitdagingen, zullen we je een week voor de start van de opleiding deze vragen stellen via een digitaal invulformulier:

– Welke digitale tool zet je momenteel het meest in binnen je dagelijkse werkzaamheden en wat is de reden achter deze keuze?
– Op welke frustratie of uitdaging hoop je na het volgen van deze opleiding een antwoord te kunnen vinden ?

Met de nieuwe inzichten en jouw persoonlijke input, streven we ernaar om je goed uitgerust en zelfverzekerd te maken in het selecteren en inzetten van digitale tools in jouw professionele context.

Info

Gent

Prijs vanaf 245,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
27/11/2023
Lessenrooster
19:00 €245,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Slim rekruteren

Gent

€ 560,00

Beginner icon

Beginner