Bezig met het laden van Opleidingen

Communicatie- en managementtechnieken

Opleiding Van leidinggevende naar coach: Assertiviteit

Deze opleiding voor leidinggevenden concentreert zich op het bevorderen van assertiviteit binnen teams. Leidinggevenden leren hoe ze teamleden helpen hun stem te laten horen en hun ideeën en standpunten op een zelfverzekerde en respectvolle manier naar voren te brengen. Het doel is om een omgeving te creëren waarin open communicatie en idee-uitwisseling worden aangemoedigd.

Tijdens de opleiding werken leidinggevenden met praktische scenario’s en casestudy’s . Ze krijgen de kans om hun coachingsvaardigheden te oefenen, te verfijnen en te versterken.
De nadruk ligt op de principes van het oplossingsgericht gedachtengoed over te brengen naar hun team, zodat zij zelfstandig & zelfverzekerd (samen)werken.
Een effectieve samenwerking zorgt niet enkel voor een positief werkklimaat. Het verhoogt eveneens de productiviteit, werkgeluk & betrokkenheid binnen de organisatie.

Deze opleiding heeft ook een cruciale afsluiter: een intervisiedag. Deze dag dient als een waardevol platform voor deelnemende leidinggevenden om terug samen te komen, ervaringen te delen en dieper in te gaan op de implementatie van de aangeleerde coachingsvaardigheden. De intervisiedag draagt bij aan het versterken van de geleerde concepten en biedt een forum voor verdieping en zelfreflectie.

Overtuigd? Of geeft dit zin naar meer? Bij nxtpro bieden we ook een traject aan die je in 4 dagen klaarstoomt tot een echte coachend leidinggevende! Bekijk hier onze 4-daagse opleidingstraject ‘Van leidinggevende naar coach’

Info

Gent

Prijs vanaf 450,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
18/11/2024
Lessenrooster
09:00 €450,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

HR: Retentie en Exit

Online

€ 170,00

Beginner icon

Beginner

HR: Duurzaamheid en Sociaal overleg

Online

€ 250,00

Beginner icon

Beginner

HR: Verloningsbeleid

Aalst, Gent, Sint-Niklaas

€ 380,00

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Nxtpro maakt moeilijke gesprekken gemakkelijker voor Rittal

Blog
brand element