Bezig met het laden van Opleidingen

Communicatie- en managementtechnieken

Opleiding HR Officer

De opleiding tot HR-officer biedt een onschatbare kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het rekruteren, ontwikkelen en ondersteunen van medewerkers gedurende hun loopbaan van A tot Z. Deze uitgebreide opleiding voorziet je van diepgaande kennis en essentiële vaardigheden die nodig zijn om een effectieve HR-professional te worden!

Als HR-officer ben je verantwoordelijk voor het rekruteren van talentvolle individuen die kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Tijdens deze opleiding leer je de beste rekruteringsmethoden, waaronder het identificeren van geschikte kandidaten en het voeren van gestructureerde sollicitatiegesprekken. Je krijgt inzicht in hoe je de vaardigheden en competenties van potentiële kandidaten kunt matchen met de behoeften van de organisatie.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het competitief verlonen en de loopbaanontwikkeling van medewerkers. Je leert hoe je een verloningsbeleid kunt opzetten en hoe je functionerings-, evaluatie- en loopbaangesprekken kunt voeren, individuele ontwikkelingsplannen kunt opstellen en training en coaching kunt faciliteren. Door medewerkers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling, draag je bij aan hun tevredenheid en betrokkenheid bij de organisatie.

Kortom, de opleiding tot HR-officer biedt een uitgebreid leertraject waarin je de kennis en vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om een succesvolle HR-professional te worden. Het stelt je in staat om talent te rekruteren, medewerkers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling, een positieve werkomgeving te creëren en effectief om te gaan met diverse uitdagingen. Door deze opleiding te volgen, leg je de basis voor een lonende carrière waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de groei en het succes van organisaties.

Info

Sint-Niklaas, Gent

Prijs vanaf 825,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Gent
25/09/2023
Lessenrooster
19:00 €825,00

Nu inschrijven

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Sint-Niklaas
16/11/2023
Lessenrooster
19:00 €825,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Slim rekruteren

Gent

€ 560,00

Beginner icon

Beginner