Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

Communicatie- en managementtechnieken

Opleiding Future Leadership

Uit een IBM studie, waarbij een bevraging gebeurde bij 1500 CEO's, blijkt dat het een hele uitdaging is om als leider, als bedrijf te functioneren in een wereld die volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit uitstraalt (VOCA).

Hoe begeleid je jouw organisatie naar meer wendbaarheid? In welke mate is “de design” van jouw organisatie ondersteunend voor de vele uitdagingen? Wat typeert de cultuur van jouw bedrijf? 

Met deze en nog vele andere vragen gaan we aan de slag. Op een praktische en concrete manier verhogen we eenieders zelfbewustzijn, worden een aantal handvaten aangereikt en krijg je de kans om over jouw uitdagingen van gedachten te wisselen met andere CEO’s en zaakvoerders.

Info

Beginner icon

Beginner

Waar en wanneer?

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.

Voorlopig staat deze opleiding nog niet ingepland. Blijf je graag op de hoogte wanneer je kunt inschrijven voor deze opleiding? Laat dan je gegevens na.

Programma

Wat is de impact van een “VOCA” wereld op organisaties en wat is de impact ervan op het leiderschap dat we kennen?

– Wat zijn de roots van onze organisaties? Waarom zijn organisaties zoals ze zijn? En waarom is dit (niet) ok?
Historiek van organisatie-ontwikkeling, Huidige maatschappelijke trends en markttendenzen, Impact van structuur op gedrag, Hedendaagse trends en benaderingen in organisatie-ontwikkeling, Noodzakelijk shift in mindset

Wat is het alternatief?

– Principes van innovatieve arbeidsorganisatie, cultuur en structuur als basislogica: 8 bouwstenen, Zelfsturende teams: fictie of realiteit, De leider van de 21ste eeuw
– Jouw organisatie onder de loepe: wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Materiaal en extra kosten

Lieve Jansen begeleidt deze 2-daagse opleiding. Na een lange loopbaan in de financiële sector, als account-manager en als HR-professional (leadership-ontwikkeling), richtte ze in 2012 Teampact op, een coachingbedrijf gespecialiseerd in teamontwikkeling. In haar werk ontdekte ze dat het potentieel van teams absoluut niet benut wordt, niet omdat mensen dit niet willen, wel omdat (vaak) het organisatiedesign samenwerking tegenwerkt. In de huidige VOCA-wereld is het belang van teamwerking in organisaties alleen maar toegenomen. Daarom besloot ze zich meer en meer toe te leggen op het thema van organisatie-ontwikkeling en changemanagement.

Info

Beginner icon

Beginner

Op zoek naar een opleiding op maat?

Offerte maatopleiding

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag
Hou me op de hoogte
HR
Alles wat je wilt weten over een hr-opleiding bij nxtpro

Alles wat je wilt weten over een hr-opleiding bij nxtpro

Blog
296A3696
Nxtpro leidt volgende generatie leidinggevenden op

Nxtpro leidt volgende generatie leidinggevenden op

Bijscholingen en specialisaties

Blog
brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash
Minder stress? Leer je tijd efficiënt beheren

Minder stress? Leer je tijd efficiënt beheren

Bijscholingen en specialisaties

Blog
brand element