Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

Financiën en beleggingen

Opleiding Succesvol beleggen met technische analyse

De rente op een spaarboekje brengt onvoldoende op en velen gaan daarom op zoek naar alternatieven. Anderen beleggen dan weer jaren op de beurs, de verwachtingen blijven uit en zij wensen hun aanpak te verbeteren. Een beleggingsportefeuille samenstellen is inderdaad prettig, maar hoe kies je nu de juiste potentiële waarden?
Met de driedelige opleiding ‘Succesvol beleggen met behulp van technische analyse' leert u onafhankelijk en kordaat beleggen.
Je leert het belang en methodes om sectorrotatie tijdig te herkennen. De opgenomen kennis kan je nadien toepassen voor je eigen beleggingsportefeuille of voor het adviseren van beleggingen naar je klanten.

Info

Gevorderd icon

Gevorderd

Waar en wanneer?

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.

Voorlopig staat deze opleiding nog niet ingepland. Blijf je graag op de hoogte wanneer je kunt inschrijven voor deze opleiding? Laat dan je gegevens na.

Programma

Je maakt kennis met de voornaamste aspecten bij de studie van een grafiek. De theorie wordt uitgebreid getoetst met voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast krijg je uitleg over gemiddelden en waarom analisten gebruik maken van indicatoren. Ook lijnstudies zoals de befaamde Fibonacci dienen om jouw slaagkans en bijgevolg jouw rendement op te krikken. Dankzij de goede basis uit de eerste en de tweede sessie, leer je op het einde het kaf van het koren scheiden.

Op eenvoudige manier leer je welke aandelen ervoor zorgen dat beursindexen stijgen. En waarom het net die aandelen zijn die thuishoren in je beleggingsportefeuille.

Het ene beursjaar is het andere niet. Daarom leer je ook tijdens het programma hoe je jouw portefeuille beschermt tijdens een moeilijk beursklimaat.

Voor wie

  • Medewerkers van bankkantoren
  • Beleggers met kennis van aandelen

Erkenningen

Deze opleiding komt in aanmerking voor 9 uren permanente vorming bij ITAA.
Wij voorzien dat de gevolgde uren permanente vorming automatisch in uw elektronisch jaarverslag terug te vinden zijn. De aanwezigheden worden ten laatste een maand na het beëindigen van de opleiding doorgegeven.

Info

Gevorderd icon

Gevorderd

Op zoek naar een opleiding op maat?

Offerte maatopleiding

Heb je een vraag over deze opleiding?

Stel een vraag
Hou me op de hoogte
permanente vorming vastgoed opleiding
Op je vastgoedmakelaar kan je bouwen

Op je vastgoedmakelaar kan je bouwen

Bijscholingen en specialisaties

Blog
brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash
Minder stress? Leer je tijd efficiënt beheren

Minder stress? Leer je tijd efficiënt beheren

Bijscholingen en specialisaties

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Hoge loonindexering: met opleidingen haal je het maximale uit je medewerkers

Hoge loonindexering: met opleidingen haal je het maximale uit je medewerkers

Blog
brand element