Bezig met het laden van Opleidingen

Permanente vorming voor de energiedeskundige

Opleiding E-learning permanente vorming energiedeskundige 2023: Update 2023-2024 en Case EPC residentieel (6u)

De EPC regelgeving staat niet stil!  In dit opleidingsonderdeel blikken we terug op enkele recente nieuwe ontwikkelingen, zoals de nieuwe EPC-pedia en de hierin toegevoegde verduidelijkingen, de renovatieverplichting, het verder omschreven toepassingsgebied (welk EPC voor welke eenheid), etc.  Daarnaast zijn er ook reeds geplande wijzigingen aan het Inspectieprotocol die vanaf begin 2024 zullen in voege treden. Er komt in 2024 een verplichte vorming over deze wijzigingen, maar we geven je hier alvast de info die je nodig hebt om van bij het begin correct te kunnen blijven werken.

Vervolgens behandelen we een aantal korte praktische voorbeelden die de moeilijke punten in het Inspectie Protocol illustreren. Op deze manier wordt op 4 uur een overzicht gegeven van een aantal “addertjes onder het gras” voor de opmaak van het EPC residentieel, wat een heel efficiënte manier is om de kwaliteit van uw EPCs te verbeteren en sterker in uw schoenen te staan bij controles.

Na inschrijving ontvang je via mail dadelijk de login en kan je starten.

Permanente vorming energiedeskundigen 2023 – 6u vrije inhoud
BIV vastgoedmakelaars – 3u

Deze e-learning omvat vooraf opgenomen video’s (ingeblikt in een professionele omgeving) die je kan starten, stoppen, herstarten én herbekijken wanneer je wenst.

Reviews:

– Een zeer leerrijke opleiding, de flexibiliteit van het E-leerpakket is zeer positief + de opleiding via het E-leerpakket is zeer goed uitgewerkt. Proficiat aan de docent voor zijn duidelijke uiteenzetting, elk jaar opnieuw.
– Alles zat heel goed in elkaar, gebruiksvriendelijk, duidelijk, goede duidelijke lesgever. Fijn dat je zelf kan kiezen wanneer je de opleiding volgt.
– Duidelijk goed onderbouwde uitleg waar alle theorie vaak gekoppeld werd aan de praktijk met voorbeelden. Graag meer van dit!
– Interessante en leerrijke cursus op een goede en luchtige manier gebracht door de docent. Zeer aangenaam om naar te luisteren.
– Super opgesteld!
– Klaar & duidelijk!
– Professioneel met kennis gebrachte e-learning
– Het kunnen volgen in uw eigen tijd (thuis/kantoor) is fantastisch.
– De cursus is duidelijk en goed begrijpbaar!
– De les was duidelijk en overzichtelijk opgebouwd met duidelijke vraagstelling.
– Makkelijk bereikbaar platform, met mensen die kennis hebben die het goed kunnen overbrengen.

Info

Online

Prijs vanaf 250,00 (excl. BTW)

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Excl. BTW)
Online
Flexibele start
€250,00

Nu inschrijven

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen