Terug naar home
Zoeken
Zoeken

Volg ons op

Syntra bedrijfstrainingen

Van Syntra bedrijfstrainingen naar nxtpro

Enkele jaren geleden veranderde Syntra bedrijfstrainingen zijn naam naar nxtpro. We blijven een dochterbedrijf van Syntra Midden-Vlaanderen, maar met deze nieuwe naam willen we het doel van ons opleidingscentrum aangeven: de volgende stap in het professionele leven van jouw bedrijf verwezenlijken!

Je bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd innoveren wordt namelijk steeds moeilijker. De laatste technieken of laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied komen vaak heel snel na elkaar, waardoor je constant nieuwe expertises moet ontwikkelen. Dankzij nxtpro (voormalig Syntra bedrijfstrainingen) kan je je daar gelukkig op voorbereiden.

opleiding social media nxtpro  3
projectmanagement opleiding nxtpro

Coaching voor de toekomst van jouw onderneming

Met nxtpro wordt levenslang leren een stuk makkelijker! Dankzij onze efficiënte en flexibele trainingen kan je investeren in de ontwikkeling van jouw werknemers én de toekomst van jouw bedrijf. Je medewerkers stimuleren om zich regelmatig bij te scholen zal gegarandeerd zorgen voor commercieel succes, ook op lange termijn.

Bij nxtpro zijn we gericht op mensen: we staan erop om onze opleidingen aan te pakken op een warme, persoonlijke wijze. Ook focussen we op toegankelijke cursussen. Iedereen kan bij ons een opleiding volgen - van beginners tot echte experten! Dankzij nxtpro zijn jouw werknemers klaar om nieuwe kansen te grijpen en efficiënter te werk te gaan. Van kmo’s tot professionals, dankzij ons opleidingscentrum krijg je gegarandeerd waar voor je geld!

Efficiënte trainingen voor jouw bedrijf

Bij nxtpro richten we ons op de volgende stap voor jouw bedrijf. Dat betekent dat we ons voornamelijk richten op bijscholingen en specialisaties, zodat werknemers hun skills verder kunnen uitbreiden. Dit kan op verschillende manieren. Enerzijds kan je op zoek gaan naar de perfecte training voor jou in ons open aanbod, wat bestaat uit reeds ingeplande opleidingen waar iedereen zich voor kan inschrijven. Anderzijds bieden we ook gesloten opleidingen aan, die specifiek bedoeld zijn voor de werknemers van jouw bedrijf. 

Een opleiding op maat van jouw bedrijf

Bij nxtpro zorgen we daarnaast voor bedrijfstraining op maat! We verzorgen opleidingen met kennis van allerlei sectoren, inclusief verplichte bijscholingen en erkenningen. Daarbij zullen we bestaande opleidingen aanpassen aan de noden van jouw bedrijf, zodat jouw werknemers precies kunnen leren wat ze nodig hebben. Onze docenten sprokkelen hun kennis rechtstreeks uit het veld en hanteren het principe van grenzeloos leren: de wat, waar en wanneer van talentontwikkeling ligt in handen van de klant.

De vele voordelen van een opleiding bij nxtpro

Of het nu gaat over HVAC-R, code 95, microsoft office of communicatieve vaardigheden, nxtpro heeft een opleiding voor jou. Je medewerkers groeien dankzij onze trainingen uit tot professionals met kennis van zaken - en dat mede dankzij de unieke voordelen van nxtpro!

Erkende opleidingen door erkende docenten

Studenten kunnen pas slagen wanneer ze kunnen vertrouwen op de expertise van een goede docent. Daarom hebben de docenten van nxtpro jarenlange ervaring als ondernemer in het vakgebied waar ze over doceren!

Dankzij hun eigen job en ervaring kunnen onze docenten je handige, praktische tips meegeven, inspelen op de trends van vandaag en op al jouw vragen antwoord geven. 

Verlies geen kostbare tijd

Gewoonlijk nemen bijscholingen van nxtpro niet veel tijd in beslag: soms kan je onze sessies afwerken binnen een paar weken, soms zelfs in een enkele dag of een enkele les. Je hoeft dus niet bang te zijn dat onze lessen al je tijd zullen opslorpen - je vakbekwaamheid aanscherpen kan ook op een snelle en efficiënte manier!

Opleidingen voor elk niveau

Als beginner in een nieuw werkveld kan het moeilijk zijn om te voldoen aan de specifieke competenties die van jou verwacht worden. Het is echter ook belangrijk dat je kan blijven meedraaien in jouw sector wanneer er over de jaren heen veel veranderd is. Daarom biedt nxtpro opleidingen aan voor alle niveaus: van beginner tot gevorderde en expert. Je kan starten als beginner, maar dankzij onze praktijkgerichte, gespecialiseerde lessen groei je tot het expertniveau.

De opleidingen laten je dan ook kennismaken met de competenties en vaardigheden die jij nodig hebt. Als expert ter zake kan jouw docent inspelen op gerichte situaties die al eens durven voorkomen op de werkvloer, van tips & tricks voor excel tot omgaan met conflicten op de werkvloer. In al onze opleidingen kan je zowel heel specifieke trainingen vinden als brede opleidingen voor beginners. Daarbovenop vind je bij ons een breed aanbod aan bijscholingen met de nieuwste vaardigheden en trends. 

Subsidies dankzij de KMO-portefeuille

Nxtpro is erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsorganisatie. Via de kmo-portefeuille kan je als ondernemer subsidies aanvragen voor onze opleidingen, waardoor een deel van het inschrijfgeld wordt terugbetaald. In een prijsbewuste sector is dit zeker handig! Meer weten over de kmo-portefeuille en de voorwaarden? Je leest het hier.

Header-HR-KMO-portefeuille

Maak kennis met een boeiende praktijkopleiding dankzij nxtpro

Je werknemers opleiden is erg belangrijk. Dankzij een cursus die aansluit bij hun talenten en vaardigheden kunnen ze zich namelijk helemaal ontwikkelen tot efficiënte, gemotiveerde werknemers. Bij nxtpro focussen we dan ook op opleidingen waarmee jouw werknemers hun eigen skills kunnen uitbreiden en hun kennis verdiepen, en dat op een persoonlijke, toegankelijke manier. Zo geven we ondernemingen het gereedschap om sterk in hun schoenen te staan, met alle nodige kennis van hun sector op zak. 

Onze locaties

Om dichtbij onze cursisten te kunnen blijven, liggen we in Vlaanderen centraal. Nxtpro maakt voornamelijk gebruik van de Syntra-campussen in Aalst, Asse, Gent en Sint-Niklaas, maar biedt ook steeds meer opleidingen online aan. Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Bekijk eens onze succesverhalen van de voorbije jaren. We verzorgden bijvoorbeeld een veiligheidsdag op maat voor Abog, software-opleidingen voor ASZ Aalst en preventie-opleidingen voor Veldeman. Wil jij van jouw bedrijf ook een succes story maken? Neem dan zeker contact met ons op!

Ontdek opleidingen in heel wat sectoren

Bij nxtpro bieden we opleidingen aan die toegespitst zijn op een grote variëteit aan sectoren. Lees zeker verder om te weten te komen welke trainingen en sessies perfect zijn voor jouw bedrijf!

We bieden tal van opleidingen aan in onderstaande thema's:

Nxtpro is een onmisbare steun voor jouw bedrijf, of het nu gaat over een opleiding in informatica, communicatie, het vakgebied energie of een cursus tot preventieadviseur. Vind je toch niet wat je zoekt? Stel dan je vraag gerust aan ons!

Deze bedrijven deden het je al voor?

Je professionele kennis uitbreiden heeft alleen maar voordelen. Dat hebben al heel wat bedrijven ondervonden! Dankzij nxtpro zijn er dan ook al een groot aantal succesverhalen ontstaan. Bij de Vlaamse Sportfederatie kunnen ze ondertussen bijvoorbeeld genieten van hun aangescherpte Excel-kennis, en bij Veja Badkamers zijn alle werknemers nu helemaal op de hoogte over het werken met asbest. Voeg ook jouw bedrijf bij onze succesverhalen! 

Start vandaag met een bedrijfstraining bij nxtpro!

Jouw bedrijfstraining bij nxtpro (het vroegere Syntra bedrijfstrainingen) kan binnenkort nog van start gaan. Onze opleidingen starten het hele jaar door op. Wil je liever een training op maat? Laat ons dat zeker weten! Dankzij onze hulp gaat jouw bedrijf straks zelfzeker de toekomst in. Neem snel contact met ons op.