Terug naar home
Zoeken
  Zoeken

  Volg ons op

  20220127_nxtpro_Header Home(3)
  Ga naar Syntra Midden-Vlaanderen

  Professioneel op koers

  Professioneel op koers

  mensgericht

  Mensgericht

  toegankelijk

  Toegankelijk

  goestinggevend1

  Goestinggevend

  generiek

  Impactvol

  Over ons

  Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding!

  Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer.

  Blijven inzetten op opleiding is dus een must wil je als bedrijf gewapend zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

  Kopie van Team X website (2)

  Start binnenkort

  Deze opleidingen gaan binnenkort van start. Schrijf je snel in!

  Bekijk meer opleidingen

  Sint-Niklaas

  € 160,00

  Sint-Niklaas

  € 210,00

  Sint-Niklaas

  € 270,00

  Gent

  € 230,00

  Sint-Niklaas

  € 185,00

  Gent

  € 690,00

  Sint-Niklaas

  € 840,00

  Opleidingen in de kijker

  Bekijk meer opleidingen
  Communicatie

  HR-Officer

  Elk bedrijf heeft nood aan een strategisch en professioneel personeelsbeleid (human resource management – HR). Voor een onderneming, klein of groot en in welke sector dan ook, zijn medewerkers immers de belangrijkste troef. Wil je een volledig beeld krijgen van wat HR binnen een organisatie inhoudt? Dan is deze opleiding net wat je zoekt !Na deze cursus beheers je de HR-materie van a tot z: van het eerste contact met een sollicitant tot het afscheid van een werknemer.

  Bekijk de opleiding
  IE5A6199

  Defensief rijden (C&D)

  Veel van de ongevallen op onze wegen zijn te wijten aan afleiding in het verkeer, onoplettendheid, een slechte kijktechniek of asociaal rijgedrag.  Deze opleiding defensief rijden is gericht op het voorkomen van ongevallen door mogelijke gevaren te voorzien en het eigen rijgedrag daarop af te stemmen. Deze opleiding omvat een individuele praktijkrit van 3u op de openbare weg (met uw eigen voertuig) en voldoet aan de verplichte praktijkmodule in het kader van de nascholing CODE 95. De module is erkend voor 7 kredietpunten (7 uur) en valt onder thema 1 Belangrijk ! Vanaf 22/08/2020 is het niet meer toegelaten om twee keer dezelfde opleiding te volgen in een traject van 35 uren. Let hier op bij het boeken van een opleiding. Contacteer ons indien u deze opleiding op maat (Frans of Nederlands) wenst te volgen.  

  Bekijk de opleiding
  autocad opleiding nxtpro 1

  AutoCAD extended: basis + gevorderd

  AutoCAD is een bijzondere gebruiksvriendelijke en krachtige CAD/CAM-software, die wereldwijd gebruikt wordt door architecten, ingenieurs en bouwkundigen, landmeters, designers, ontwerpers en technisch tekenaars. Deze CAD/CAM software werd ontwikkeld door Autodesk en gebruik je om 2D ontwerpen via de computer te maken. Onze docent geeft je tips en tricks die je anders nooit zelf zou ontdekken. Zo kan je efficiënt aan de slag met AutoCAD. In deze extended opleiding van 4 dagen combineren we de basis- en gevorderde opleiding in één. Toch liever eerst de AutoCAD 2D - basis ? Dat kan ook. Eens je de basis van AutoCAD onder de knie hebt, kan je ook een AutoCAD 2D - gevorderd volgen. Zo leer je ook hoe je complexere ontwerpen aanpakt.

  Bekijk de opleiding
  brand element

  Op maat

  Op zoek naar opleidingen op maat helemaal afgestemd op de noden en behoeften van jouw bedrijf? Wij bieden wat je nodig hebt om de gewenste resultaten te behalen.

  Onze experten werken graag een succesvolle (opleidings-)formule uit volledig op maat van je bedrijf.

  thumbnail opleiding op maat

  Succesverhalen